Over Compaijen C&C

Bij Compaijen C&C werken we met passie aan het vinden van de juiste manier van crisiscommunicatie en crisismanagement. We werken aan de hand van vaste kernwaardes en uitgangspunten en vinden het belangrijk om aan opdrachtgevers duidelijk te maken dat onze principes voor ons bijkans heilig zijn. Dat opdrachtgevers en klanten daardoor weten waarin wij hun communicatieprofessionals, management en bestuurders gaan trainen en dat zij hier dan ook achter staan. Belangrijke waarden en uitgangspunten voor ons zijn dat crisis altijd gaat om het helpen van de meest getroffenen, open en eerijk communiceren en aasluiten bij de buitenwereld. Je vindt dit ook terug in onze methode.

Crisiscommunicatie 3.0 is is de enige methode waarmee wij trainen. Als een organisatie een andere methode of werkwijze heeft - waar bijvoorbeeld reputatiemanagement een belangrijke rol speelt of de doelstellingen IBS niet centraal staan - dan is dat hun goed recht, maar dan heeft dat consequenties als wij komen trainen. Eerst zal de organisatie een deel van de planvorming moeten aanpassen. En ook moeten medewerkers een nieuwe manier van werken leren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat de omschakeling naar Crisiscommunicatie 3.0 een weloverwogen keuze is waar je jaren achter blijft staan.

Dit is ons team

Onze online trainingen

Werkwijze

Bij Compaijen C&C denken we graag met jullie organisatie mee. Of jullie pas net met crisiscommunicatie te maken hebben gekregen of jullie al meer routinées in je team hebben: Op verschillende manieren kunnen we je helpen met ons aanbod van diensten, opleidingen en online trainingen.

Onze werkwijze

Referenties

Wij hebben gewerkt met communicatieprofessionals van gemeenten, veiligheidsregio's, ministeries, NGOs, multinationals, startups, ziekenhuizen, scholen en ga zo maar door. Hier hebben we een selectie verzameld van van dingen die andere over ons zeggen.

Wat anderen zeggen

Meer weten of een vraag die we nog niet hebben kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op!