Ons team

Team

Tom is eigenaar van Compaijen C&C en ontwikkelaar van de Klaar voor elke Crisis-methode. Bij meer dan 20 crises sloot Tom als adviseur aan in het crisisteam. Van de coronacrisis tot terroristische dreigingen, grote branden, ICT issues, privacycalamiteiten, transportongevallen, stroomuitval, grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie en product recalls: Tom gaf op basis van zijn ervaringen crisiscommunicatietraining aan honderden communicatieadviseurs en bestuurders van gemeenten, veiligheidsregio's, ministeries, politie, bedrijven, NGOs, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast is hij Reservist Specifieke Deskundigheid bij Defensie. Via deze link vind je meer informatie over Tom

Tom is getrouwd met Josien en samen met hun twee zoontjes wonen ze in Amsterdam. In zijn vrije houd Tom van wielrennen en yoga, klassieke muziek en techno, Italiaans eten en appeltaart, geo-politiek en Amsterdam, Berlijn en New. 

Tom Compaijen

Eigenaar en oprichter

Christa is Online Business Manager (OBM) voor Compaijen C&C. Ze plant de afspraken in, organiseert alles rond de online trainingen en E-learning en beheert agenda’s en mail. Christa heeft ruim 26 jaar ervaring in het bedrijfsleven, ze werkte onder andere voor een innovatienetwerk voor ondernemers en KPMG Meijburg & Co. Ook werkte Christa bij Brandweer Zuid-Holland Zuid en zat ze daar de laatste week van 1999 op de Meldkamer voor het geval de millenniumbug zou toeslaan.

Christa woont sinds 2001 samen met haar twee kinderen in Beek en Donk (Noord-Brabant). Ze houdt van wandelen, reizen, koken, lezen en nieuwe tools ‘eigen’ maken.


Christa Kerdijk

Online Business Manager (OBM)

Jaleesa is VA (Virtual Assistant) voor Compaijen C&C. Zij zorgt voor beantwoording van mails, planning in de agenda en het versturen van nieuwsbrieven. En dat alles achter de schermen vlot verloopt. Jaleesa is sinds 2022 werkzaam als VA. Daarvoor is zij werkzaam geweest als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, wat zij een aantal jaar met veel passie en plezier gedaan heeft. Op zoek naar meer vrijheid, maar met dezelfde passie om anderen te ondersteunen, heeft zij zich omgeschoold tot Virtual Assistant. 

Jaleesa woont samen met haar vriend in Den Bosch. Tijd doorbrengen met vrienden en familie doet ze het liefst in haar vrije tijd. Ook houdt ze van reizen en wandelen.

Jaleesa Wetzels

Virtual Assistant (VA)

Voor de mediatrainingen is oud NOS-journalist Ewout de Bruijn de vaste journalist. Ewout is senior communicatieadviseur bij Leene Communicatie. Hij werkte 20 jaar voor onder andere de NOS, KRO-NCRV, NH Nieuws en Radio Nederland Wereldomroep. Als verslaggever deed Ewout live verslag en maakte hij reportages over diverse crisis, rampen en andere ingrijpende gebeurtenissen. Zo gaf Ewout voor de NOS live verslag bij het neerstorten van Turkish Airlines in 2009, stond hij op Schiphol voor de ramp met MH17. Was bij protesten tegen Zwarte Piet, interviewde de Damschreeuwer, zag de aangespoelde containers van de MSC Zoë en volgde de 'Blokkeer-Friezen'. Ook interviewde hij demonstranten bij de Oostvaardersplassen en deed hij verslag van OV-stakingen en scholieren-demonstraties. Interviewde Jan Smit, Eberhard van der Laan, Ahmed Aboutaleb, Mark Rutte, en vele anderen.

Bij Leene Communicatie werkt Ewout aan projecten voor de gemeente Rotterdam, de Evaluatiecommissies Wet Veiligheidsregio’s en Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten en de RES-regio Midden-Holland.


SAMENWERKINGSPARTNER: Ewout de Bruijn

oud NOS-journalist